maandag 9 september 2019

Nieuw gezicht in de band!

De oplettende kijker had al door dat Acrobat weer hard op weg is om op volle toeren te gaan draaien. De agenda voor zowel dit jaar als volgend jaar vult zich steeds beter. Echter gaat dit helaas samen met een afscheid van een veel en graag gezien gezicht: Thijs van Thienen heeft in goed overleg besloten de band te verlaten. Hij heeft ondertussen diverse andere muzikale projecten lopen (o.a. deze Neil Diamond Tribute https://neildiamondmemories.com/ ) en zag dat dat wel eens teveel kon worden.
Thijs is, samen met Peter, altijd onderdeel geweest van Acrobat en heeft veel betekend voor de band. Ook in de laatste maanden heeft hij de band geholpen door shows op korte termijn met ons te spelen en ons op weg te helpen voor de toekomst. Hierdoor konden we achter de schermen met onze nieuwe gitarist alvast wat zaken voorbereiden. We hebben op 31 augustus de laatste show met Thijs gespeeld in Geldermalsen en we hebben hem uiteraard daarbij een passend cadeau overhandigd. We wensen Thijs veel succes met zijn muzikale projecten en zijn blij dat we met hem mochten werken!

Thijs met zijn cadeau (foto door fan Sandra van Deursen)


Zoals vermeld hebben we een nieuwe gitarist gevonden. Zijn naam is Erik Priemus en is misschien bij sommige al bekend van zijn werk met Peter bij The Wave ( http://www.thewave80stribute.nl/ ). Erik past uitstekend in de band en is perfectionistisch te werk gegaan om het spel en geluid van The Edge te benaderen. We zijn erg blij met Erik in de band en we verwachten in deze samenstelling in de toekomst vele mooie optredens te verzorgen, te beginnen aanstaande zaterdag in Nijmegen!


De nieuwe samenstelling van links naar rechts: Remy, Dennis, Peter, Erik.